Privé

Het leven staat nooit stil, zeker als ondernemer. Elke dag komt u voor grote of kleine veranderingen te staan, zowel zakelijk als in uw persoonlijke situatie. Bij sommige veranderingen kunt u wel wat hulp gebruiken op gebied van verzekeringen. U gaat trouwen of er komen kinderen. Of krijgt u te maken met een overlijden in uw naaste omgeving. Dan staat een adviseur van Schreuder Verzekert u graag bij.


Veelgestelde vragen Privé

Wonen

Huisvesting

Wilt u een huis of bedrijfspand kopen? Of misschien wel uw woning verbouwen? Er komt een hoop kijken bij de aanschaf, het verbouwen of het gebruik van een woning of bedrijfspand. Voor de verzekeringen en hypotheek staan de adviseurs van Schreuder Verzekert voor u klaar met persoonlijk advies en uitgebreide service. Neem vandaag nog contact op, een adviseur van Schreuder Verzekert helpt u graag verder.

Werken

Werk

Een groot deel van uw leven brengt u door op het werk. Ook hier kunt u te maken krijgen met ingrijpende veranderingen die invloed hebben op uw zakelijke of persoonlijke leven. Denk aan een nieuwe baan, ontslag of groei van uw onderneming. Of u wordt arbeidsongeschikt…. Deze situaties vragen om professionele ondersteuning. Een adviseur van Schreuder Verzekert helpt u graag met persoonlijk advies. 

Op weg

Transport

Met een goed gevoel op weg? Wel als u via Schreuder Verzekert de risico’s onderweg goed heeft afgedekt. Van vervoer in het dagelijks leven, zakelijk transport op de weg of het maken van verre reizen met het gezin. Op weg zijn in het verkeer zorgt elke keer voor nieuwe risico’s. De adviseurs van Schreuder Verzekert helpen u graag goed verzekerd op weg.