Over ons

Schreuder Verzekert is een bedrijf van meer dan 100 jaar oud met Rotterdamse roots. Daar zijn we maar wat trots op! Onze medewerkers zijn voorzien van Rotterdams DNA, wat staat voor mouwen opstropen en doen wat we beloven. Stuk voor stuk zijn het specialisten in hun vakgebied, betrokken en met persoonlijke aandacht. Schreuder Verzekert heeft de ambitie om voor onze relaties de beste resultaten te behalen en als doel om ze verder te helpen. We zijn gevestigd in kantoorgebouw ‘The Mark’, vlak bij de Van Brienenoordbrug.

Kantoor 'The Mark' bij de Van Brienenoordbrug'

Verzekeringen

De klanten van Schreuder Verzekert zijn te vinden in de regio Rotterdam. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke verzekeringsmarkt, waarin we toonaangevend willen zijn. Hiervoor investeren wij adequaat in deskundige medewerkers, ICT oplossingen en verdere innovatie. Op deze manier kunnen wij onze relaties nóg beter van dienst zijn op het gebied van werknemers- en bedrijfsverzekeringen. Binnen deze zakelijke markt hebben wij ons o.a. gespecialiseerd in cyberverzekeringen en bieden een aantrekkelijke Horeca Polis voor de horecabranche. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring kunnen wij eventuele risico’s verbonden aan een branche of bedrijfstak snel en volledig doorgronden.

Door deze ervaring kunnen wij natuurlijk ook de privé verzekeringen van onze klant goed beheren op een proactieve en verstandige manier. Wij verzekeren alleen dat wat echt nodig is en adviseren dan ook gelijk wanneer een scherpere premie mogelijk is.  

Financieel advies

Naast verzekeringen hebben wij alle expertise in huis om u te adviseren op het gebied van risicomanagement, verzuim of een second opinion van uw huidige portefeuille.

Pensioenen

Onze pensioenadviseurs houden rekening met uw persoonlijke omstandigheden om een maatwerkoplossing voor pensioenen aan te kunnen bieden, zowel privé als zakelijk. Daarnaast worden uw wensen en verwachtingen niet uit het oog verloren. Iedere situatie is immers uniek en de beste oplossing voor u dus ook.

Intermediairs

Voor intermediairs zijn wij dé partner bij uitstek. Risico’s kunt u bij ons onderbrengen in volmacht via ons Volmachtbedrijf Scheuder & Schreuder B.V.. Voor bedrijven hebben wij het allesomvattende MKB-pakket en Verzuim- en inkomensverzekeringen, voor particulieren het uitgebreide Particulier Pakket. Daarnaast hebben wij expertise op het gebied van:

Door onze specialistische kennis op deze terreinen, zijn wij niet alleen een goede gesprekspartner voor u als risicoadviseur, maar ook voor de risicodragers waarmee wij samenwerken.

Beursmakelaars

Heeft u relaties met dusdanige risico’s dat u het zelf als intermediair niet kunt regelen, komt Schreuder verzekert in beeld als beursmakelaar. Wij vinden het een uitdaging om uw relatie te voorzien van een goede dekking voor zijn risico’s. Uiteraard beoordelen wij wel vooraf of het een aanvaardbaar risico is.

Het grote voordeel voor u als risicoadviseur is dat u deze relatie toch kunt helpen. Als u dit risico voor hem verzekert, ligt de weg open om ook andere risico’s te verzekeren. Op die manier krijgt u er een relatie bij die zijn complete verzekeringsportefeuille bij u onderbrengt.

Volmacht

Voor het onderbrengen van verzekeringen maken wij gebruik van ons Volmachtbedrijf Schreuder & Schreuder. Hierdoor hebben wij extra mogelijkheden om een totale dienstverlening aan te bieden tegen de beste voorwaarden en premies.

Service

Schreuder verzekert stopt niet bij het afsluiten van de verzekering. Wij zijn de regisseur die alles in kaart brengt, adviseert, beheert, ondersteunt en uit handen neemt. Wij brengen met u de risico’s in kaart en adviseren over wel of niet verzekeren. Tevens beheren wij uw verzekeringsportefeuille en informeren u over wijzigingen. Is uw verzekering nog de juiste of is een scherper tarief mogelijk? Dat   noemen wij samenwerken om onze relaties verder te helpen.


Geschiedenis

Schreuder Verzekert in de huidige vorm is ontstaan op 1 januari 2017 na de samenvoeging van P. Schreuder & Co uit Rotterdam met assurantiekantoor Biemon Moerman & Wichers uit Bergschenhoek. Assurantiemakelaars
P. Schreuder & Co. bestaat al meer dan 100 jaar en Biemond Moerman & Wichers is oorspronkelijk gestart in de jaren 60. Ook dit is een fusiebedrijf, voortgevloeid uit 2 klassieke assurantiekantoren Biemond Verzekeringen uit Bergschenhoek en Wichers Assurantiën uit Rotterdam. De kenmerken van deze kantoren pasten goed bij elkaar: sterke persoonlijke dienstverlening voor de particuliere markt en het MKB. Na toetreding van Marijn Moerman bouwde het bedrijf Biemond, Moerman & Wichers zich uit tot een belangrijke speler op de voornamelijk zakelijke markt.

Door de samenvoeging van P. Schreuder & Co en Biemond Moerman & Wichers is een vooraanstaande speler ontstaan op de Rotterdamse zakelijke verzekeringsmarkt. De synergievoordelen zijn groot: P. Schreuder & Co was actief in markten waarin  Biemond, Moerman & Wichers niet of slecht in beperkte mate aanwezig waren, zoals in volmachten, pensioenen en het beurscircuit. Hierdoor kunnen de gezamenlijke klanten nóg beter worden geadviseerd.

Ons credo is en blijft dan ook: dromen doe je alleen, ze realiseren doe je samen!